Jobb i STEMA

Stema er en av de ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Våre medarbeidere jobber i team som representanter for private og offentlige byggherrer. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kollegaer som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø. For tiden bidrar vi i prosjekter som bl a Nytt Munch-museum, Nye Deichmanske hovedbibliotek, Oslo Universitetssykehus, Universitet i Oslo, Helseklyngen og Nye Jordal Amfi, Nye Tøyenbadet, EnTek-bygget for Universitet i Bergen, skoler, kultur- og næringsbygg over hele landet.

Hvor: Hele Norge
Innenfor bygg-/anleggssektoren har vi rammeavtaler med de fleste store aktørene som f eks Statsbygg, Forsvarsbygg, Bane NOR, Sporveien, Bybanen Bergen, Nye Veier AS, Avinor og Statnett. Vi har ambisjoner om å være med på store fremtidige prosjekter. For å få til dette trenger vi enda flere dyktige og drivende medarbeider som kan ta en rolle som prosjekt-/ prosjekterings-/ byggeleder og SHA rådgiver innenfor følgende områder:
Bygg og anlegg
Vei- / jernbaneteknikk

Hvem er du?
Du er faglig sterk og drivende. Du ønsker å bidra til videre utvikling av Stema. Du er offensiv, god på samspill og bygger tillit. Du kommuniserer tydelig, både muntlig og skriftlig. Du arbeider systematisk og løsningsorientert. Du er en selvstendig pådriver i prosjektene. Du må i tillegg ha følgende kompetanse:
• Master/Bachelor innen bygg/anlegg.
• Minimum 5 års erfaring fra prosjekt-/ prosjekterings-/ byggeledelse/ SHA rådgivning fra rådgiver, byggherre og/eller entreprenør.
• God erfaring med kontraktsoppfølging, risikostyring, fremdriftsplanlegging og prosjektstyring.
• Inngående kompetanse i prosesser for prosjektgjennomføring.

Vi tilbyr
Vi tilbyr deg muligheten til å spille en viktig rolle i store og små prosjekter. Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige medarbeidere. Vi har egne faggrupper innen de fleste disipliner som en arena for erfaringsutveksling og kompetanseheving.
Vi har konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, høy grad av fleksibilitet og fokus på kompetanseutvikling.
Send oss din CV hvor du utdyper din kompetanse og hvordan den kan komme til nytte innen våre fagfelt/vår type prosjekter, din motivasjon for å søke hos oss, dine ønsker for fremtidig jobb og annen relevant informasjon.

Kontakt Administrasjonssjef Ingun Brunborg, telefon 916 45 613

Eller bruk søknadskjema her:

Navn*

Adresse*

Epost*

Telefon

Melding*

Er du et menneske? Skriv inn følgende karakterer.
captcha

Emilie