Bjørseth (44) ansatt som regiondirektør i Stema

Pressemelding fra Stema Rådgivning AS, 23.01.2019:

Therese Bjørseth er ansatt som Regiondirektør Øst i Stema Rådgivning AS

Stema Rådgivning er et ledende konsulentselskap innen prosjektadministrasjon, som leverer god prosjekt- og byggeledelse til bygg- og anleggsprosjekter i hele landet.

Den nye regiondirektøren har personal- og resultatansvar i region Øst, og er en del av ledergruppen til Stema Rådgivning. Bjørseth er utdannet Bachelor fra Oslo Ingeniørhøgskole med tilleggsfag innen økonomi fra BI, og er bosatt på Lillestrøm med familien sin. Therese er en svært dyktig og ettertraktet leder og prosjektleder, med flere års erfaring fra både entreprenører, eiendomsutviklere og ulike byggherrer.

Therese har vært ansatt i Stema rådgivning siden 2018, og har på kort tid utmerket seg med ledende roller og høyt engasjement i spennende prosjekter for OBOS (Construction City), Linstow (Romerike Helsebygg) og Frogn kommune (Bølgen badeanlegg). – Therese er allerede godt i gang med oppgaven som regiondirektør, og vi er trygge på at vi har funnet den riktige personen for jobben, forteller administrerende direktør Eivind Thoresen Skarpaas.

– Stema Rådgivning er en spennende organisasjon som er i vekst. Jeg opplever at selskapet er fremoverlent og jeg ønsker å bidra til videreutviklingen fremover. Vi skal bygge et inkluderende prestasjonsmiljø med fokus på våre dyktige medarbeidere og kundene våre, både i nåværende og kommende prosjekter, sier Therese, som gleder seg over å være i gang med den nye oppgaven.