Eivind Thoresen Skarpaas

Ny administrerende direktør

Eivind Thoresen SkarpaasEivind Thoresen Skarpaas ny administrerende direktør i Stema

Stema Rådgivning AS er et av Norges ledende selskap innen prosjekt- og byggeledelse. Selskapet er en del av OBOS-konsernet, og utgjør sammen med bl. a OBOS Prosjekt AS, Øyvind Moen AS og Heiskonsulenten AS et sterkt fagmiljø i OBOS-konsernet, innen prosjektadministrative tjenester til bygge- og anleggsbransjen. Stema Rådgivning AS er involvert i flere store nasjonale byggeprosjekter, blant annet Nasjonalmuseet i Oslo, Kulturbyggene i Bjørvika (Munch og Deichmann), Media City i Bergen, samt utbyggingene av OSL Gardermoen og Flesland lufthavn.

Eivind Thoresen Skarpaas begynte som administrerende direktør i selskapet 1.9.2016. Han er utdannet sivilingeniør fra NTH, avdeling for elektro- og datateknikk, med spesialisering innen akustikk. Han har lang og bred erfaring fra bygg- og anleggsbransjen innen rådgivning, og kommer nå fra stilling som divisjonsleder bygg- og installasjoner i Asplan Viak AS. Eivind har også vært ansatt i flere år i Sweco Norge AS. I tillegg er Eivind en habil pianist og musiker, og han benyttes bl.a av NRK i ulike sammenhenger.

Stema Rådgivning AS ønsker å være foretrukket både av kunder og arbeidstakere. Vi vil tenke stort og fremover, og alle som er interesserte i å tenke muligheter sammen med oss inviteres til å ta kontakt.

Eivind Thoresen Skarpaas
Tlf. 913 94 967
Epost: ets@stema-r.no

[divider_padding]