Jørn Henrik Helleseth

Helleseth ansatt som regiondirektør Vest i Stema

Jørn Henrik HellesethJørn Henrik Helleseth er ansatt som regiondirektør i Stema Rådgivning AS

-Jørn har vært ansatt som prosjektleder siden 2012 i Stema rådgivning, og de siste årene som avdelingsleder for vårt kontor i Bergen, så vi kjenner han veldig godt. Da han viste interesse for stillingen som regiondirektør, ble vi trygge på at vi har funnet den riktige personen for jobben, forteller administrerende direktør Eivind Thoresen Skarpaas. Samtidig er vi veldig glade for å beholde avtroppende regiondirektør Karianne Strømme, som etter eget ønske nå går over i en prosjektrettet stilling.

Den nye regiondirektøren vil fortsette med å jobbe ute i prosjekter, men vil få resultatansvar i region Vest, og blir en del av ledergruppen til Stema Rådgivning. Helleseth er utdannet fagskoleingeniør og har tidligere vært ansatt i Veidekke og NCC Construction. I Stema har han jobbet med oppdrag for Bergen kommune og Bybanen utbygging, og nå jobber han for Entra eiendom med Media City Bergen.

Stema har mange spennende prosjekter i Vest, som Media City Bergen, ny terminal på Flesland, EnTek-bygget og Helsecampus Årstadvollen for UiB, marinejegerbygget Draken på Haakonsvern og nytt renseanlegg i Fjell kommune. Og vi har nylig vunnet rammeavtaler med både Bybanen utbygging og Avinor.

-Vi skal utvikle oss videre samtidig som vi skal fortsette å gjøre en god jobb for kundene våre i nåværende og kommende prosjekter. Vi er stadig på utkikk både etter nye folk og nye oppdrag, sier Jørn Henrik, som gleder seg til å ta fatt på den nye oppgaven.